Mijn account
Je profiel, accountgegevens en acties die het hele account raken.
Open Instellingen via je profielfoto. De profielkaart toont je naam, e-mail, telefoon en avatar. Gebruik Meer om de velden te bewerken die voor je account beschikbaar zijn.
Open in Instellingen Meer en daarna Profiel bewerken. Je bewerkbare gegevens staan boven de lijst met instellingen. Opslaan past je wijzigingen toe; Annuleren laat alles zoals het was.
Een account verwijderen is definitief. Profiel, inloggegevens en persoonsgegevens worden gewist en kunnen niet worden hersteld. Heb je een bedrijf, dan wordt het uit de app verwijderd. Eerdere afspraken blijven in de geschiedenis van het bedrijf.
Een paar gewoontes maken veel verschil:
- Gebruik een sterk wachtwoord dat je niet voor andere apps of sites gebruikt.
- Houd je e-mail en telefoonnummer actueel zodat je weer toegang kunt krijgen als je bent buitengesloten.
- Deel nooit verificatie-, inlog- of herstelcodes.
- Vergrendel je apparaat met een code, Face ID, Touch ID of een andere schermvergrendeling.
Tik op het wachtwoordscherm op Wachtwoord vergeten. Tor stuurt een verificatiecode, waarna je een nieuw wachtwoord instelt en bevestigt.
Een boeking is een afspraak met een bedrijf op Tor. Na bevestiging staat hij onder Boekingen, waar je herinneringen en updates ziet.
Elke afspraak begint in Tor.
Download de app, vind een dienst of richt je bedrijf in en ga aan de slag.

